Ravitsemusluentoja tavoitteellisille kuntoilijoille

Electrofit_Valmentajat-4.jpg
Ravitsemuksen avulla omaan kehitykseen, suorituskykyyn ja palautumiseen voidaan vaikuttaa merkittävästi. Myös terveenä pysymiseen, urheiluvammojen välttämiseen sekä jaksamiseen niin arjessa kuin treenissä vaikuttaa osaltaan se, mitä ja milloin syödään.
— Maria Heikkilä

Tarjoamme tilauksesta ravitsemusluentoja

Luennoilla käymme läpi urheiluravitsemuksen perusteet tavoitteellisen liikkujan näkökulmasta. Keskitymme etenkin energiaravintoaineiden merkitykseen liikkujalle, urheilua ja arjessa jaksamista tukevaan ateriarytmiin sekä hyviin välipala- ja juomavalintoihin.

Urheiluravitsemuksen asiantuntija Maria Heikkilä rakentaa luennot asiakkaiden toiveiden mukaisesti viimeisimpään tutkimustietoon pohjautuen. Marialla on työn alla väitöskirja liittyen kestävyysurheilijoiden ravitsemustietoihin ja -taitoihin. Sen pohjalta nousseiden havaintojen perusteella jokaisella luennolla nostetaan esille myös niitä asioita, jotka urheilijat yleensä kokevat haasteellisiksi. Tällaisia ovat esimerkiksi riittävä energian ja etenkin riittävä hiilihydraatin saanti, sekä toisaalta liiallinen proteiinin ja ravintolisien korostaminen.

Marialla on lisäksi vuosien kokemus kilpahiihtäjien valmentamisesta, sekä pitkän matkan hiihdoista.


Esimerkkiaiheita luennoille:

  • Ravitsemusluento tavoitteelliselle kuntoilijalle
  • Liikunta ja ravitsemus
  • Ravinto ja hyvinvointi liikkujan arjessa

Valitse näistä haluamasi, tai räätälöidään yhdessä juuri teidän tarpeisiinne sopiva paketti.


Lisätiedot ja tilaukset:
Simo-Viljami Ojanen
simo.ojanen@electrofit.fi
+358445581090