14237560-origpic-712265.jpg

ERCOLINA UPPER BODY POWER

 

Vetolaitteella vahvistat käsiä ja ylävartaloa. Laitetta käyttävät lukuisat ammattiurheilijat.

 

HIIHTOTUNTUMA

Vetolaitteella harjoittelussa on lähes samanlainen tuntuma kuin talvella vuorohiihdossa tai tasatyönnössä. Tämän ansioista pystyt harjoittamaan juuri samoja lihaksia mitä tasatyönnössä tarvitaan. Työnnössä aktiivisesti töitä tekevät vatsa-, rinta-, siipi- ja ojentajalihakset sekä työnnön palautuksessa selkälihakset.

 

LAJINOMAISUUS

Ercolina Upper Body Power - vetolaitteessa on pitkien narujen myötä mahdollista työntää pitkiä ja lyhyitä työntöjä. Työnnöt ovat samanlaisia kuin talvella sauvoilla. Laitteessa on kaksi itsenäistä yksikköä ja tämä mahdollistaa vuorohiihdon. Vuorohiihdossa työnnön liike ja tukilihasten käyttö on hivenen erilaista, joten sitä tulisi harjoittaa erikseen. Myös vetoharjoitteluun saa mielekkyyttä vaihtelemalla tyylejä.


KORKEUDEN SÄÄTÖ

Lisävarusteena saatavalla korkeudensäätösetillä käyttäjä voi muuttaa laitteen korkeutta kahta kiskoa pitkin. Tällä säädöllä vetokulma saadaan sopivaksi erimittaisille käyttäjille. Kiskot ovat puolimetriä pitkät, jolloin säätämisvaraa tulee 30cm.

 


LEVEYDEN SÄÄTÖ

Laitteen vetoyksiköiden leveys on säädettävissä pika-asetuksilla, jolloin vetonarut saadaan kulkemaan harteiden leveydeltä.

 

TEHON SÄÄTÖ

Ercolina toimii magneettivastuksella, jota pystytään säätämään laajalla skaalalla. Maximivastus vastaa hiihtämistä hyvin jyrkkään ylämäkeen raskaalla kelillä. Tällä vastuksella on hyvä harjoittaa maksimivoimatasoja. Esimerkiksi 10 x 10 toiston vetoharjoitus tällä vastuksella on hyvä voimaharjoitus. Minimivastuksella lapset ja nuoremmat hiihtäjät voivat hyvin harjoittaa tasatyöntöä kuormittamatta liikaa lihaksia.


TEHON MITTAUS

Wattimittarilla nähdään työnnön tehot ja pystytään analysoimaan työnnön puolieroja. Tämä auttaa tekniikan kehittämisessä taloudellisempaan suuntaan. Monilla hiihtäjillä on puolieroja työnnöissä ja wattimittauksen avulla saadaan työntöä tasapainotettua.

 


HELPPO ASENTAA JA KULJETTAA

Laite painaa 11kg ja on lisävarusteena saatavan laukun kanssa helppo kuljettaa lomille tai harjoitusleireille. Lisävarustekoukuilla kiinnitys onnistuu esimerkiksi leuanvetotankoon, puulevyyn tai vaikka naapurin aitaan hetkessä.


TARRAKIINITYSHIHNA

Lisävarusteena saatava tarrakiinityshihna antaa paremman otteen työntöön ja tasaa hihnan painetta koko kämmenelle.

 


HINNASTO
 

Wattimittariversio
1389€

Normaaliversio
989€

Wattimittari
450€

Kiinityskoukut
35€

Kuljetuslaukku
66€

Kiskot
49€

Kahva
64€


Tilaukset:

simo.ojanen@electrofit.fi
+358445581090

Toimitusaika 3-7 arkipäivää, Toimituskulut 0€