simomari.jpg

Yritys

Tavoitteenamme on olla Suomen johtava kestävyysurheiluun valmennuspalveluita tarjoava yritys. Tarjoamme yksilö- ja ryhmävalmennusta ja huippuvalmentajia niin maastohiihdossa, juoksussa, uinnissa, pyöräilyssä kuin triathlonissakin. Haluamme motivoida sekä innostaa kaikkia kestävyysurheilun pariin, tavoitteista ja kuntotasosta riippumatta.

Electrofitin tarina


2011

Yritys perustettiin kesällä 2011 ja aluksi toiminta keskittyi kisaseurantojen järjestämiseen sekä suunnitteluun Newwel Oy:n kanssa. Nimi pohjautuukin tälle yhteistyölle, jossa yhdistettiin elektroniikkaa ja fitnestä.

Syksyn mittaan, kysynnän kasvettua, yritystoiminta painottui hiihtokoulujen, valmennuksen ja hiihtomatkojen järjestämiseen.

2012

Kesällä 2012 Electrofit aloitti valmennus- ja hiihtokoulutoimintaa tukevien kuntotestauspalveluiden järjestämisen.

2013

Juoksu ja pyöräily tulivat lajeina mukaan kesällä 2013.

2014

Vuonna 2014 Electrofitin yhtiömuoto muuttui toiminimestä osakeyhtiöksi. Samalla mukaan rekrytoitiin lääkäri sekä lisää valmennusapuja. Team Electrofit esiintyi Kansainvälisessä Ski Classics -sarjassa.

 

2015

Vuonna 2015 olemme panostaneet erityisesti yrityksille suunnattuihin tasokkaisiin valmennuskokonaisuuksiin. Lisäksi olemme kehittäneet materiaalipankkia ja tuottaneet sinne lisää videomateriaalia erityisesti lihaskuntoharjoittelun tueksi. Triathlon tuli lajitarjontaamme talvella 2015.

2016

Vuonna 2016 olemme kehittäneet yhteistyöverkostoamme ja jatkossa pystymme paketoimaan yhä kattavampia valmennuskokonaisuuksia asiakkaillemme. Tarjonnastamme löytyy nyt myös liikkuvuus-, ravinto- ja voimavalmennusta.

2017

Electrofitin ensimmäinen suunnistusleiri järjestettiin keväällä. Hiihto-, uinti, pyöräily-, triathon-, suunnistus ja juoksuvalmennusta järjestetään pääkaupunkiseudulla niin aloittelijoille kuin aktiiviurheilijoille. Aktiivikuntoilijoiden leirit ja henkilökohtainen valmennus ovat tulleet vahvasti osaksi Electrofitin palveluita.