Ylläs-Levi hiihtomatka 12.-14.4.2019

IMG_4127.JPG

Päätä hiihtokautesi tyylillä ja lähde mukaan meidän tasokkaalle kisamatkalle Leville. Ylläslevi hiihto hiihdetään perinteisellä tyylillä lauantaina 13.4.2019 ja se tarjoilee palan kauneimpia Lapin maisemia. Viikonlopun ajan majoitumme Levi Spiritin upeissa huviloissa. Kilpailun jälkeen vietämme yhteisestä saunailtaa rennoissa merkeissä upeissa huviloissa.

Matkalla viihtyvyydestänne ja kisaan valmistautumisesta vastaa Simo-Viljami Ojanen. Meillä on matkassa myös oma huoltoryhmä, joka vastaa suksien valmistelusta kisakuntoon. Ylläslevi hiihdossa valittavana on kaksi kisamatkaa, joista lyhyempi 50 km reitti on myös profiililtaan helpompi. Päämatkana toimii 70 km hiihto, jonka myös maailmanhuiput hiihtävät.

Valittavat matkat

  • 50 km helpompi profiili

  • 70 km vaativampi profiili70 km hiihtopaketti 860 €

55 km hiihtopaketti 820 €

  • Osallistumismaksu Ylläslevi hiihtoon

  • Majoitus 2 hengen huoneessa Levi Spiritin huviloissa pe-su täyshoidolla

  • Suksien kisavoitelu ja huoltopalvelu lähtöpaikalla

  • Oma kuljetus kisapaikalle lähtöön

  • Oma kuljetus maalista huviloille

Lisämaksusta

1 hengen huoneen lisä 93 € / yö

Halutessanne voimme räätälöidä matkastanne juuri teidän näköisen ja majoitusaikaa voi myös pidentää. Ilmoittautumisen yhteydessä täytä lomakkeeseen toiveesi niin pyrimme toteuttamaan ne.

Hinnat perustuvat 11/2018 voimassa olleisiin hinnastoihin ja ovat sitoumuksetta. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Ilmoittautuminen on 100 % sitova eikä siitä ole takaisinmaksua peruutustapauksen sattuessa. Matkan hinta ei sisällä vakuutuksia. Emme vastaa hiihtokilpailun peruuntumisesta, kilpailujärjestelyjen vaihtumisesta, ajankohdan- tai kilpailupaikan muutoksista, ei mahdollisista virheistä kisaohjelmassa eikä niiden mahdollisesti asiakkaille aiheuttamista kuluista tai ansiomenetyksistä.


Ilmoittaudu mukaan!

Nimi *
Nimi
Puhelinnumero
Puhelinnumero
muotoon 044-558-1090
Hiihdettävä matka
Voimme järjestää hierontaa ja muuta kivaa viikonloppuun toiveidenne mukaan.