Valmentaja Marko Mänttäri

ElectrofitKuvaMarko.jpg

Marko Mänttäri on meidän uusi hiihtovalmentaja. Marko omaa rautaisen ammattitaidon ja tulee tarjoamaan meillä henkilökohtaista valmennusta sekä ryhmävalmennusta kuntoilijoille ja kilpahiihtäjille.


Olen valmentaja ja fanaattinen urheiluihminen, jota kiinnostaa kaikenlaiset urheiluun sekä valmentautumiseen liittyvät ilmiöt ja asiat. Valmistuin Jyväskylän yliopistosta 2008 liikuntatieteiden maisteriksi ja valmennuksesta minulla on noin 15 vuoden kokemus yksilö- ja ryhmätasolla. Ennen liikunta-alan yrittäjäksi ryhtymistä ehdin toimia liikunnan-, terveystiedon- sekä työhyvinvoinnin opettajana vajaan vuosikymmenen ajan. 

Oma urheilutausta sisältää paljon erilaista ja monipuolista liikuntaa pallopeleistä yleisurheiluun. Ensimmäisiin hiihtokisoihin osallistuin 1,5-vuoden ikäisenä oman isäni avustuksella. Erilaisten lajipainotuksien kautta lopullinen lajivalinta oli ampumahiihto.

Valmentajana haluan toteuttaa yksilölähtöistä valmentamista, jossa pyritään löytämään ja tiedostamaan omat vahvuudet. Lisäksi harjoittelusta ja oman kehon toiminnasta oppiminen on keskiössä. Itsensä haastaminen, ryhmäharjoittelu, oppiminen sekä rento tunnelma kuuluvat mielestäni ehdottomasti kestävyyslajien hyvään valmennukseen. 


Valmennusfilosofia