MM-Lahti 2017 kisamatka - Kuningassunnuntai 5.3.2017


Electrofit, Ironcoaching ja Finntriathlon järjestävät täyden palvelun päivämatkan Lahden MM-hiihtojen päätöspäivänä sunnuntaina 5.3.2017. Mukana reissussa hiihtoisäntinä toimivat Electrofitin perustaja hiihtokeisari Simo-Viljami-Ojanen sekä Ironcoachingin perustaja, triathlon- ja yritysvalmentaja Antti Hagqvist. Hiihtoisännät Simo-Viljami ja Antti vastaavat siitä, että tarinaa aiheesta (hiihdosta) ja sen vierestä piisaa koko päivän ajan.

 

Aikataulu ja ohjelma: 

9.00 Lähtö tilausbussilla Helsingin keskustasta

10.30 Saapuminen Mukkulan Kartanoon & kisapäivän ennakkotunnelmat

11.30 Lounas Mukkulan kartanossa ja samalla Antti ja Simo-Viljami kertovat hieman ”sisäpiirintietoa” siitä missä kohtaa ratkaisut tapahtuvat ja kuka kilpailun voittaa

12.30 Lähtö bussilla kohti Kilpailupaikkaa

13.00 Aikaa virittäytyä kisatunnelmaan ja siirtyä Mielensäpahoittajan -katsomoon

14.30  Miesten 50km hiihdon lähtö

Bussikuljetus lähtee takaisin Helsinkiin kilpailun jälkeen, jonne saapuminen on noin klo 19.30

 

Menomatkalla pelaamme ajanvietteenä Hiihtobingoa ja paluumatkalla palkitsemme parhaan bingoajan Hiihtotietäjän-arvonimellä ja asiaan kuuluvalla palkinnolla

Hintaan sisältyy:

·      Bussikuljetukset omalla bussilla aikataulun mukaan

·      Lounas alkoholittomin juomin Mukkulassa

·      Pääsylippu Mielensäpahoittajan –metsäkatsomoon ja mielensäpahoittaja hiihtokirja

·      Matkanjohtajien palvelut

Hinta: 99€ ja matkalle paikkoja on rajoitetusti, joten kannattaa varata paikka ajoissa. Lippujen myynti alkaa heti verkkokaupassa ja päättyy 31.1.2017 tai paikkojen täytyttyä. Lipun osto on sitova, mutta paikan voi siirtää toiselle henkilölle 3.3.2017 mennessä.

Ilmoittautuneille lähetetään noin viikkoa ennen matkaa infokirje, jossa on päivitetty info matkasta sekä tarkka lähtöpaikka.