Maantiepyörämatka Italiaan 18.-22.5.2016

Matkakohde Vinschgau-laakso (ital. Val Venosta) on hieno yhdistelmä Alppeja ja Italian tunnelmaa samassa paikassa. Laakso on itä-länsi suuntainen ja pohjoispuolella vastassa ovat Itävallan Alpit. Etelässä mm. Ortler vuoret takaavat että riittävästi nousumetrejä löytyy. Alueelta löytyy hienot pyöräilyreitit. Vinschgaun matkailumarkkinoinnin mukaan laaksossa on 315 aurinkopäivää vuodessa.

Suoraan Hotelilta on mahdollisuus ajaa useita upeita reittejä. Käymme ajamassa osan tämän vuoden Giro d’ Italian 16. etapin reitistä sisältää mm. Mendelpass nousun. Sään salliessa nousemme serpentiinitietä 48 mutkan kautta kuuluisalle Stilfser Jochille (ital. Passo dello Stelvio) 2757m korkeuteen. Korkeuseroa kertyy 1844m. Myös useana vuonna Girossa mukana ollut Martelltal nousu voidaan ajaa suoraan hotellilta. Nousua kertyy 1389m 22,7km matkalla.

Hotelli jossa yövymme on pienessä Vetzanin kylässä, Sport Hotel Vetzan. (http://www.sporthotel-vetzan.com/en). Hotelli tarjoaa turvallisen pyöräsäilytyksen ja pienen pyöräverstaan. Hotellissa on pyörän pesupaikka. Sieltä löytyy Wellness-osasto, jossa on Suomalainen- ja höyrysauna myös uima-allas on käytettävissä. Hotelli on panostanut ruokailuun ja päivällinen on 6 ruokalajin Gourmet kokemus. Myös pyöräilyn ammattilaistalli Team Sky on pitänyt tässä hotellissa leirejä.


Matkan hinta on 1790 €/hlö.

LOPPUUNMYYTY

 

Matkan hintaan sisältyvät: Kuljetukset Münchenin lentokentältä hotellille ja takaisin, sekä mahdolliset kuljetukset paikan päällä. Lennot Müncheniin ja takaisin. Majoitus kahden hengen tilavissa huoneissa 17.5. -21.5., lisähinta 1 hlön huoneesta 30€/yö. Aamiainen ja 6 ruokalajin illallinen. Welness-osaston käyttö. Tervetuliaismalja. Pyörätilojen käyttö. Päivittäin opastetut pyöräharjoitukset. Hotellilla on ilmainen W-Lan.

Hintaan ei sisälly ruokajuomat, ”Turistivero” 1,30€/hlö/pv. Pyörävuokra tai pyörän kuljetusmaksu lentokoneessa.

Leirillä valmentajana toimii Simo-Viljami Ojanen


Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

simo.ojanen@electrofit.fi
044-5581090