Hiihtokouluja ja valmennusta


Järjestämme hiihtäjille viikoittain ohjattuja harjoituksia pääkaupunkiseudulla ja kauttamme saa myös tilattua erilaisia palveluita ympäri Suomen. Pääasiassa toimimme Helsingin alueella, mutta tilauksesta olemme valmiita palvelemaan asiakkaita missä päin tahansa. Tarjonnastamme löydät niin henkilökohtaista valmennusta kuin lajikokeiluja. Räätälöimme paketit aina asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Käytössämme huoltoauto, jolla liikuttelemme kattavaa Fischerin kilpatason maastohiihtokalustoa ja tarvittaessa asiakkaat saavat lainaan kaikki välineet. Huoltoautossa pystymme hoitamaan myös kaikki suksien huoltoon liittyvät toimenpiteet. Kauttamme tilatuille tunneille valitsemme asiakkaille sopivat välineet mittojen mukaisesti. Tällöin hiihtäjät pääsevät kokeilemaan hiihtoa parhailla mahdollisilla välineillä ja varmistamme hiihtonautinnon.

Sukset: Fischer Speedmax Skate ja Classic
Sauvat: Fischer Speedmax 100% Carbon
Monot: Fischer Carbonlight
Voiteet: Vauhti Ski Wax

tekniikkakuvat_ojanen-223.jpg

Aikuisten hiihtokoulu


Maanantaisin klo 18-19 hiihtokoulu

Aikuisten hiihtokoulu pyörii syksystä kevääseen ja voit osallistua, joko yksittäisille tunneille tai ostaa sarjalippuja. Viikoittain vaihtuvista teemoista voit valita itsellesi mielekkäimmät vaihtoehdot. Hiihtokouluissa on vuoroviikoin perinteistä ja vapaata tyyliä. Kesäkaudella hiihtokouluissa keskitymme rullahiihdon tekniikkaan sekä käymme läpi loikka-, sauvakävely- ja sauvarinnetekniikoita. Harjoitusten vetäjinä toimivat Electrofitin valmentajat.

Harjoituspaikat

Harjoitukset ovat pääsääntöisesti Helsingin Paloheinässä, mutta joitain yksittäisiä harjoituksia on myös Kivikon hiihtohallissa, Oittaalla, Leppävaarassa ja Hakunilassa. Harjoitusten paikat löydät ohjelmasta.

Tarkista tapahtumakalenterista harjoitus, jolle haluat osallistua ja ilmoittaudu tunneille harjoitusten paikkavarauksen kautta.

Tarjoamme tilauksesta hiihtokouluja ja valmennusta

Järjestämme talvella ja kesällä hiihtokouluja Suomessa yksityisille ja yrityksille. Toimintamme painottuu pääkaupunkiseudulle. Ryhmäkoko voi olla mitä vain 1 - 50 väliltä. Mitoitamme valmentajatarpeen ryhmäkoon mukaan siten, että jokaista 10 henkeä kohti olisi 1 valmentaja. Kaikki valmentajamme ovat taitavia ja kurssit vedetään Simo-Viljami Ojasen johdolla.

Järjestämiimme kursseihin hoidamme tilavaraukset, taukomehut, voiteluavun sekä tarvittaessa lainavälineet koko porukalle. Käytössämme on huipputason välineet, jotka on valittu jokaiselle henkilökohtaisten mittojen mukaan. Tällöin varmistamme parhaan mahdollisen kokemuksen hiihtokerrasta – olipa asiakas ensimmäistä kertaa suksilla tai kokeneempi hiihtokonkari.


Hiihdonopetus pääkaupunkiseudulla

Hiihtopaikkoina pääkaupunkiseudulla toimivat mainiosti: Paloheinä, Leppävaara, Oittaa tai Hakunila. Hiihtokurssit onnistuvat myös Kivikon hiihtohallissa, mutta siellä lumiolosuhde ei ole ihan niin hyvä. Ulkona pitäisi päästä hiihtämään joulukuussa ja lumivarminta aikaa on helmikuu. Päivämäärät talven hiihtokouluihin kannattaa varata jo ennen lumien tuloa niin varmistaa omalle porukalle sopivan päivämäärän. Kesäkaudella rullahiihdon opettelu onnistuu parhaiten Leppävaarassa, Oittaalla tai Paloheinässä.

Välineet

Meidän hiihtokouluissa asiakkaat pääsevät kokemaan mitä maastohiihto on parhaimmillaan. Käytössämme on Fischerin Speedmax sukset, Speedmax sauvat ja Carbonlight monot. Välineet on aina voideltu kelin mukaisesti Vauhti Ski Waxin tuotteilla. Valitsemme kaikille asiakkaille heidän mittojensa mukaisesti välineet ja nimeämme ne valmiiksi ennen tunnin alkua. Valmentajamme osaavat asiakaspalvelun ja ovat todellisia taitureita suksilla.


Hinnoittelu

Valmennus

Hinnoittelumme on rakennettu henkilöpohjaisesti eli laskutamme osallistujamäärän mukaan.

 • Henkilömaksu 30 € / hlö / h

 • Valmentajamaksu 150 € / valmentaja / h

Vuokrahinnat ja vaadittavat henkilökohtaiset tiedot

 • Sukset 10 €

 • Sauvat 10 €

 • Monot 10 €

Henkilökohtaiset tiedot: oma paino, pituus ja kengän numero

Hinnat sisältävät alv 24 %


Neljän kerran kokonaisuus

 • Perinteisen alkeet 2 h

 • Perinteisen jatkokurssi 2 h

 • Vapaan alkeet 2 h

 • Vapaan jatkokurssi 2 h

 • Hiihtokoulu aloitetaan 15 min infolla sisätiloissa, jossa jaetaan myös varusteet

 • Hoidamme tilavaraukset

 • Taukomehut

 • Voiteluapu

 • Ryhmäkoko 1-50 hlöä


sport_19.jpg

Miten aloittaa laji?


Helposti ladulle sivustolta löydät vinkit liittyen välinehankintoihin ja tekniikan kehittämiseen.