tri2_iso.jpg

Triathlonvalmennus

Triathlon on kestävyyslaji, joka koostuu uinnista, pyöräilystä ja juoksusta. Kilpailutilanteessa nämä lajit suoritetaan kyseissä järjestyksessä peräjälkeen ja nämä nopeimmin suorittanut on voittaja. Triathlonissa kilpaillaan useilla erimittaisilla matkoilla, pituudet vaihtelevat uinnissa, pyöräilyssä ja juoksussa.

Mielikuvaksi triathlonista muodostuu helposti pitkä ja uuvuttava matka, kuten Hawaijin Ironman. Hawaijin täydenmatkan kilpailu on triathlonin arvostetuin kilpailu, joka toimii myös täydenmatkan maailmanmestaruuskilpailuna. Hawaijin kilpailun lisäksi triathlon on myös paljon muuta.

Triathlonissa yhdistyy Suomen kolme suosituinta liikuntamuotoa, jotka ovat uinti, pyöräily ja juoksu. Kolmen lajin yhteensovittaminen tuo omat haasteensa, mutta monipuolinen harjoittelu on mielekästä ja hauskaa. Laji tarjoaa haastetta niin aloittelijalle, kuin kestävyysurheilua pitkään harrastaneelle. Lajista löytyy vaihtoehtoja esimerkiksi matkan pituuden tai olosuhteiden mukaan.


Minustako triathlonisti?

Jokainen triathlonista kiinnostunut voi aloittaa harrastamaan lajia. Laji sopii kaikenikäisille ja -tasoisille. Yksi triathlonin hienouksista on se, että lajia voi harrastaa hyvin tavoitteellisesti ja ammattimaisesti, mutta myös kuntoilumielessä.

Alkuun pääsee uima-asulla, pyörällä, pyöräilykypärällä sekä lenkkareilla. Muut varusteet tuovat lisää mukavuutta harrastamiseen, mutta eivät ole välttämättömiä.

Kilpailumatkat

Triathlonin kilpailumatkat ovat supersprintistä täydenmatkan kilpailuun.

Supersprintti: 400 m uinti + 10 km pyörä + 2,5 km juoksu
Sprintti: 750 m uinti + 20 km pyörä + 5 km juoksu
Perusmatka: 1500 m uinti + 40 km pyörä + 10 km juoksu
Puolimatka: 1900 m uinti + 90 km pyörä + 21,1 km juoksu
Täysmatka: 3800 m uinti + 180 km pyörä + 42,2 km juoksu


Tulevia harjoituksia triathlonisteille

Mira Leskisen valmennuspaketit


Yksilövalmennus 5 x 60 min

Hinta 450,00 €

Yksilövalmennustunneilla rakennetaan sisältö asiakkaan lähtötason ja tavoitteiden mukaisesti. Yksilövalmennuksen kertoja voidaan käyttää kuntosaliohjaukseen tai esimerkiksi uintitekniikan hiomiseen.
Valmennuksessa edetään asiakkaan ehdoilla ja yhteistapaamiset ovat asiakkaan tavoitteiden/lajin tukemia harjoituksia. Esimerkiksi: kuntosali, uinti, pyöräily tai juoksu.

Hinta ei sisällä uintiharjoituksissa sisäänpääsymaksuja valittuun uimahalliin.

mira.png

Yksilöohjaus 90 min

Hinta 140,00 €

Henkilökohtainen tunti, joka toteutetaan asiakkaan tavoitteiden mukaan. Hinta ei sisällä uintiharjoituksissa sisäänpääsymaksuja valittuun uimahalliin.

Esimerkiksi:

 • juoksutekniikka
 • voimaharjoitus
 • liikkuvuus
 • uintitekniikka
 • pyöräilytekniikka

Pienryhmävalmennus 3-6 hengen ryhmissä 

Hinta 60,00 € / hlö / 60 min

Pienryhmävalmennuksessa saat edullisesti valmentajan ohjaaman harjoituksen ja nautit treenaamisesta ryhmän tuella! Valmennuskertoja voidaan käyttää kuntosaliohjaukseen tai esimerkiksi uintitekniikan hiomiseen.

Kerää 3-6 hengen kaveriporukka ja tule nauttimaan liikunnasta valmentajan sekä ystävien seurassa.

Hinta ei sisällä uintiharjoituksissa sisäänpääsymaksuja valittuun uimahalliin.

MIRA2.jpg

Henkilökohtainen valmennus

Hinta 420 € / kk
Vuoden sopimuksissa 350 € / kk

Henkilökohtaisessa valmennuksessa harjoitusohjelma päivitetään viikon välein, jolloin valmentaja pystyy reagoimaan toteumaan ja tuleviin aikatauluihin. Harjoitusohjelma laaditaan omien aikataulujen mukaan. Ohjelma rakennetaan aina henkilökohtaisesti ja ohjelmaa laadittaessa otetaan huomioon työn ja arjen kuormittavuus.

Lähtötaso ja sykerajat määritetään valmennussuhteen alussa tasotestillä. Valmentajan tehtävänä on ohjata sinut oikeanlaiseen harjoitteluun, tarvittaessa tsempata tai olla jarruna.

Sisältää:

 • Aloitustapaamisen
 • Puolivuosisuunnitelman
 • 3 yhteisharjoitusta/vko
 • Henkilökohtaisen valmennusohjelman 1vkon välein
 • 2 tasotestiä (vuoden sopimuksissa)
 • 2 lihaskuntotestiä (vuoden sopimuksissa)
 • Materiaalipankkiin tunnukset
miraleskinen.jpg

Kiinnostuitko valmennuksesta? Täytä tiedot ja otamme yhteyttä sinuun.

Nimi *
Nimi
Puhelinnumero
Puhelinnumero
Muotoon: 044 - 558 -1090
Millaisesta valmennuspalvelusta olet kiinnostunut?
Jos ei mieleistäsi valmennusmallia löytynyt, ruksita kohta muu ja kerro lisätietoja kohtaan miten voimme palvella.