Simo_ladulla.JPG

Hiihtovalmennus

Kehity hiihtäjänä


Hiihto sopii kaikenikäisille ja kokoisille harrastajille. Kokonaisvaltaisessa lajissa vaaditaan nopeutta, voimaa, taitoa, suorituskykyä ja ennen kaikkea kestävyyttä. Hiihdossa koko vartalo tekee työtä. Erilaiset tekniikat mahdollistavat monipuolisen ja kokonaisvaltaisen harjoittelun.

Meidän käytössämme on laaja Fischerin kilpatason maastohiihtokalusto ja tarvittaessa asiakkaat saavat lainaan kaikki välineet. Kauttamme tilatuille tunneille valitsemme asiakkaille sopivat välineet mittojen mukaisesti. Tällöin hiihtäjät pääsevät kokeilemaan hiihtoa parhailla mahdollisilla välineillä ja varmistamme hiihtonautinnon.

Sukset: Fischer Speedmax Skate ja Classic
Sauvat: Fischer Speedmax 100% Carbon
Monot: Fischer Carbonlight

tekniikkakuvat_ojanen-223.jpg

Hiihtokoulu


Maanantaisin klo 19-20 hiihtokoulu pääkaupunkiseudulla

Aikuisten hiihtokoulu pyörii syksystä kevääseen ja voit osallistua, joko yksittäisille tunneille tai ostaa sarjalippuja. Viikoittain vaihtuvista teemoista voit valita itsellesi mielekkäimmät vaihtoehdot. Hiihtokouluissa on vuoroviikoin perinteistä ja vapaata tyyliä. Kesäkaudella hiihtokouluissa keskitymme rullahiihdon tekniikkaan sekä käymme läpi loikka-, sauvakävely- ja sauvarinnetekniikoita. Harjoitusten vetäjinä toimivat Electrofitin valmentajat.

Harjoitukset ovat pääsääntöisesti Paloheinässä, mutta joitain harjoituksia on myös Kivikon hiihtohallissa, Oittaalla, Leppävaarassa ja Hakunilassa. Harjoitusten paikat löydät ohjelmasta.

Tarkista tapahtumakalenterista harjoitus, jolle haluat osallistua ja ilmoittaudu tunneille harjoitusten paikkavarauksen kautta.

Harjoitusten hinnat

30€/krt
130€/5krt
250€/10krt
1320€/treenirinki (vuoden sopimus)

Voit käyttää sarjalippua myös muiden lajien harjoituksissa. Kivikon hiihtohallissa olevissa harjoituksissa joutuu maksamaan valmennusmaksun lisäksi sisäänpääsymaksun 14€.

Harjoitukset laskutetaan, kun kyseinen palvelu on tarjottu. Meillä käyvät seuraavat maksutavat:
 
• Sähköpostilasku
• Korttimaksut
• Smartum –liikuntasetelit
• Endenred –virikesetelit
• Sporttipassi

Tulevia harjoituksia hiihtäjille


sport_19.jpg

Miten aloittaa laji?


Helposti ladulle sivustolta löydät vinkit liittyen välinehankintoihin ja tekniikan kehittämiseen.