Vuokatin treenileiri 7.-11.6.2017

Leirillä tehdään hiihtäjän perusharjoituksia. Tekniikkaa hiotaan suksilla ja tehoa harjoitteluun haetaan sekä suolta, että ylämäestä. Teemme leirin aikana rullasuksilla vaaran nousuharjoituksen ja suolla käymme vetämässä kovemman tehoharjoituksen.

Leirin aikana on tarkoitus kehittää tekniikkaa sekä hakea nousuista kovuutta talven koitoksiin. Tutustumme luennoilla hiihtäjän kesäharjoitteluun ja harjoittelun rytmitykseen. Videoklinikan avulla pyrimme tehostamaan tekniikan oppimista.

Extrana leirillä tullaan käymään keskivartalokuntopiiri perusteellisesti läpi. Tämä on erittäin hyvä harjoite niin hiihtäjille, pyöräilijöille, juoksijoille kuin uimareille. Yksinkertaisilla liikkeillä on mahdollista saada tekniikkaan paljon lisää tehoa.

Lataa tästä leiriohjelma (PDF)

Mukaan mahtuu 10 hlöä.


Ilmoittautumiset ja lisätiedot

Simo-Viljami Ojanen
simo.ojanen(@)electrofit.fi
044-5581090

Koko paketti 690€

Sisältää:

Majoitus täysihoidolla Sokos Hotel Vuokatissa
Rullasukset leirin ajaksi
Videoklinikkaa ja luentoa harjoittelusta