Valmentaja

Tero Hyttinen


Olen peruspositiivinen, onnellinen kolmen lapsen isä. Liike, liikkuminen ja liikuttaminen on osa jokapäiväistä arkeani, tai siis lähes, pl. siivouspäivät.
Arjessa teen töitä 'konttorirottana' virastossa, jossa kainalot ei kastu kuin kahvia juodessa. Olen oppinut, että liike on lääke todella moneen. Tämä resepti toimii takuuvarmasti!

Mielestäni olen patikoinut jo melko pitkän, mäkisen ja mutkikkaan polun kestävyysliikunnan ja -urheilun parissa, vm/66 kun olen. Välillä laitan numeron vieläkin rintaan, ikäkausiurheilu kun vetoaa edelleen.

Oli kyse sitten urheilusta tai hyötyliikunnasta, niin lajirakkautta löytyy laajalla rintamalla, aina soudusta suunnistukseen, kuin hiihdosta pyöräilyn kautta juoksuun, triahtlonia unohtamatta. Toki pelit ja palloilulajitkin kuuluvat osana vuotuiseen 'hikikalenteriini'. Vaikka yksilölajit ovat sydämen I-kategoriassa, niin koen olevani joukkuepelaaja. Yhdessä treenaaminen kun on samalla toisten tsemppaamista, tukemista ja toverillista tavoitteisiin tönimistä.

Tykkään yksinkertaistaa asioita, sillä silloin niillä on tapana toimia.