Ensilumen hiihtoleiri Saariselällä 18.-25.11.2018

IMG_1537.JPG

Aloita hiihtokausi viikolla tunturissa, samalla treenaten tekniikkaa! Leirillä hiihdämme paljon ja ohjelmaa voidaan muokata jokaiselle sopivaksi. 

Ohjelmassa on erilaisia hiihtolenkkejä, tekniikkaharjoittelua, videoklinikkaa, laturetkeä ja halukkaat pääsevät myös hiihtämään hiihtokauden avaustapahtumassa Kiilopäähiihdossa.


2 hengen huone
760,00 euroa / 7 vrk / hlö

1 hengen huone
920,00 euroa / 7 vrk / hlö

Lisämaksusta myös mökkimajoitus onnistuu.

Hinnat sis. valmennuksen, majoituksen täyshoidolla, hotellin sauna ja savusaunan tiistaina. Lisäksi on mahdollisuus osallistua Kiilopäähiihtoon lisämaksusta.

Majoitumme tunnelmallisesti Kiilopäällä Hotelli Niilanpäässä. Hotellin vieressä on avanto ja sauna. Tiistaina pääsemme myös savusaunaan.

Hinnat perustuvat 01/2018 voimassa olleisiin hinnastoihin ja ovat sitoumuksetta. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Ilmoittautuminen on 100 % sitova eikä siitä ole takaisinmaksua peruutustapauksen sattuessa. Matkan hinta ei sisällä vakuutuksia. Emme vastaa hiihtokilpailun peruuntumisesta, kilpailujärjestelyjen vaihtumisesta, ajankohdan- tai kilpailupaikan muutoksista, ei mahdollisista virheistä kisaohjelmassa eikä niiden mahdollisesti asiakkaille aiheuttamista kuluista tai ansiomenetyksistä.


Varaa paikkasi nyt!

Nimi *
Nimi
Puhelinnumero *
Puhelinnumero
Muotoon: 044 - 558 - 1090
Huonetoive *
Tarvitsetko lainavälineitä, onko sinulla ruoka-aineallergioita, minkälainen hiihtotasosi on, huonetoveri ja muita tietoja.

Ilmoittautumiset 15.8.2018 mennessä

Simo-Viljami Ojanen
simo.ojanen(@)electrofit.fi
044-5581090