Ramsaun hiihtoleiri 4.-15.10.2017


Ramsaussa happi on ohuempaa, maisemat kauniit ja harjoitusolosuhteet hiihtäjälle parhaimmat mitä löytyy. Leireillä harjoittelu on monipuolista. Aamupäivisin käydää jäätiköllä hiomassa tekniikkaa videoklinikoiden merkeissä. Iltapäivisin on ohjelmassa kesäharjoituksia vaeltaen sekä rullahiihtäen oman valinnan mukaan. Lisäksi käymme läpi muutamia tyypillisiä hiihtäjälle tärkeitä lihaskestävyys- ja nopeusharjoituksia. Valmentaja Simo-Viljami Ojanen on paikalla kaikissa harjoituksissa.

LEIREIHIN KUULUU

LENNOT
MAJOITUS, Täyshoidolla
KULJETUKSET
SUKSIEN HUOLTO
VALMENNUS

Leirillä jokaisen ohjelma muokataan oman kuntotason mukaan sopivaksi, jotta kuormitus ei kasva liian suureksi. Syksyllä Ramsau on ihanteellinen paikka harjoitella, koska yleensä alhaalla kylässä on lämmintä ja kesäharjoittelulle sopivaa. Ylhäällä jäätiköllä on 5km ja 10km hiihtolenkit ja alppiaurinko paistaa mukavasti talvisissa olosuhteissa. Tähän aikaan vuodesta Ramsaussa saattaa törmätä useisiin maajoukkuehiihtäjiin.

Ramsaussa majoitumme 4 tähden Ennstalerhoffissa, joka tarjoaa hyvää ruokaa ja viihtyisät huoneet leiriajalle. Hotellista löytyy saunaosasto ja hyvät suksien huoltotilat. Leirillä meillä on mukana oma huoltaja, joten suksien huollosta ei tarvitse murehtia. Suksien huolto ja voiteet kuuluvat leirin hintaan.

Valittavanasi on kaksi eri pituista leiriä, joiden ohjelmat ovat hyvin monipuoliset. Leirit sopivat kaiken tasoisille kuntoilijoille.


HARJOITUSLEIRI 11PV 4.-15.10.2017

Lataa leiriohjelma PDF

Alustavat hinnat
2350 €/ hlö/H2
2680 €/hlö/ H1


Kaksi paikkaa jäljellä ilmoittaudu mukaan!

Nimi *
Nimi
Puhelinnumero *
Puhelinnumero
Muotoon: 044 - 558 - 1090
Huonetoive *
Yhden tai kahden hengen huone
Tarvitsetko lainavälineitä, onko sinulla ruoka-aineallergioita, minkälainen hiihtotasosi on, huonetoveri ja muita tietoja.

Lisätiedot ja alustavat varaukset:
Simo-Viljami Ojanen
simo.ojanen@electrofit.fi
044-5581090